COVID FACTS

Alles wat je moet weten / Everything you need to know / Alles, was du wissen musst

CLICK HERE

Om naar de info pagina te gaan waar onderaan al onze informatie over het festival en corona te vinden is.

To go to the info page where you can find all the information about the festival and corona at the bottom.

 

Weiter unten können sie alle Informationen bezüglich des Festivals und Corona einsehen.   


Nieuwe namen!

De laatste programmawijzigingen en aanvullingen voor Dynamo Metalfest.

Corona gooit nog een klein beetje roet in het eten want door het wegvallen van enkele Europese festivals heeft Testament laten weten deze zomer niet naar Europa te kunnen komen. Ze hebben wel meteen laten weten dat ze in 2022 op Dynamo Metalfest zullen spelen, dus dat kun je vast in je agenda zetten.

De Zweedse death metal band Grave zal wegens persoonlijke omstandigheden niet komen én ook moeten de US thrashers Municipal Waste afzeggen.

Dan het goede nieuws! Want we hebben niemand minder dan thrash metal pioniers Death Angel bereid gevonden te komen voor een exclusieve Europese show. De band heeft een speciale band met Eindhoven die ze zelf omschrijven als hun 'home away from home'. Daarom zien we Mark Osegueda en zijn mannen uit de Bay Area graag op Dynamo Metalfest. Al was het maar omdat we ze dan twee keer kunnen zien als enkele leden ook meedoen met de Bay Area Interthrashional show...

 

Verder zijn Neerland's death metal trots Aspyhx en death-thrashers Legion Of The Damned toegevoegd aan het programma en maakt ook de Duitse power metal band Orden Ogan zijn opwachting op DMF21.

Daarmee is de line-up voor DMF21 nu compleet!


Blijf positief!

DMF staat nog steeds op de planning

Net als velen van jullie hebben we net de persconferentie gezien en zijn we ook zwaar teleurgesteld dat we de komende weken niet ‘normaal’ naar de kroeg kunnen of naar festivals. De krachttermen die naar de tv geschreeuwd werden moet je er maar even bij denken. Maar, positief als we ook zijn, houden we hoop aangezien mogelijk vanaf 14 augustus, een week voor Dynamo Metalfest, de regels zoals ze zouden gelden weer van kracht worden. Wij gaan door met de voorbereidingen om op 21 en 22 augustus er een knallend metalfeest van te maken. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het dan door kan gaan, dus houdt afstand, was je handen en SLAYER!!! #DMF21


Tickets kopen

Via onze ticketpagina wordt je doorverwezen naar de officiƫle ticketwebsite.