Veelgestelde vragen

We ontvangen veel vragen.

De meest gestelde vragen proberen we hier te beantwoorden.

Kaarten gekocht in 2020 blijven dus geldig voor Dynamo Metalfest 2022. Mocht je op de nieuwe data niet kunnen dan bestaat de mogelijkheid om restitutie aan te vragen voor de door jou gekochte tickets. Neem hiervoor contact op met Ticketmaster via Ticketmaster account of check deze pagina op hun website.

Je moet volgens de wet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te mogen drinken. Dat betekent: iedereen tot 25 jaar moet bewijzen dat hij of zij alcohol mag halen. Dat hoeft niet iedere keer, maar slechts één keer bij de infobalie. Daar laat je je ID zien en dan krijg je een bandje. Geen bandje = geen bier. Voorkom discussies aan de bar en haal zo’n bandje als je nog geen 25 bent!

Overduidelijk natuurlijk, maar toch even:

• geen eten/drinken (tenzij speciaal dieet/medicatie na toestemming),
• geen wapens, scherpe voorwerpen,
• kinderen t/m 14 jaar alleen onder begeleiding (gehoorbescherming!),
• geen huisdieren,
• geen drugs.
• Geen professionele foto/film/geluidsapparatuur zonder toestemming.
• Niets verkopen zonder toestemming van ons.
• Niet klimmen in zaken,
• niet vechten,
• niet stelen,

Kortom: wees geen hufter. Ben je dat wel, dan wordt je zonder pardon de zaal uit gezet en krijg je een rekening voor eventuele schade. Ook flyeren is verboden.

Heb je iets gevonden? Breng het naar het info-punt. Ben je iets kwijt? Informeer daar of er iets gevonden is. Alles wat na het festival gevonden is, komt bij de organisatie terecht. Stuur dan eventueel een mailtje.

Antoon Coolenlaan 3, Eindhoven
Genneper Parken, waarin het IJssportcentrum is gelegen, grenst aan de randweg N2. Let op dat je vanaf A58, A2 en A67 tijdig deze weg neemt. Met de auto neem je vanaf randweg N2 afrit 33, Waalre/Valkenswaard, en volgt daarna 'Genneper Parken'. Na ongeveer 500 meter ga je bij de eerste verkeerslichten linksaf. Je komt dan vanzelf uit bij de gratis parkeerplaats in het hart van het gebied. IJssportcentrum Eindhoven ligt op enkele minuten loopafstand.

Parkeren bij boer Wilfred: https://goo.gl/maps/n4ZbJFXgSYH2.

Op dit moment hebben we geen informatie over een mogelijke pendelbus.

Een bezoek aan het toilet kost niks. Wildplassers worden zonder pardon van het festivalterrein verwijderd en krijgen een rekening voor schoonmaakkosten. Wildplassers buiten de ijsbaan lopen kans op een dikke prent van oom agent.

We hebben geen koelfaciliteiten voor medicatie. Kolven kan in overleg maar we hebben geen specifieke ruimte beschikbaar.

We houden niet van wegwerpplastic. Je gebruikt het maar één keer en het zorgt voor heel veel rotzooi. Zooi waar we niets meer mee kunnen en wat uiteindelijk in het milieu belandt. Om die reden hebben we al een paar jaar hardcups in gebruik. Dit kost iets meer maar het is veel duurzamer.

Hoe werkt dit op Dynamo Metalfest? Bij je eerste drankje betaal je één euro extra voor de beker die je gebruikt. Deze beker gooi je vervolgens niet op de grond maar houd je bij je. Op het moment dat je een nieuw drankje gaat halen lever je de beker in en krijg je een nieuwe gevulde beker terug. Vrij simpel systeem toch?

In overleg met politie en security is afgesproken dat als je eenmaal binnen bent het niet de bedoeling is dat je weer naar buiten gaat. Dit heeft te maken met publieksstromen en veiligheid. Maar ook omdat we geen groepjes barbecuende metalheads op het parkeerterrein willen met Slayer op 10 door de autoradio. Dus zorg dat je alles wat je nodig hebt meeneemt (voor zover toegestaan). Verder kun je alles krijgen op het terrein: eten, drinken, (gratis) water en er zijn lockers en wc’s. Als je wel naar buiten gaat loop je kans dat je er niet meer in komt! Als je een campingbandje hebt mag je tussendoor uiteraard wel naar je tent.

Verplicht: met het kopen van een kaartje en het betreden van het terrein stem je in met de huisregels, het algemene beleid van Loud Noise en ook het privacybeleid.

Bezoeken van het festival is op eigen risico. Aanwijzingen van het personeel en security dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij niet naleven loop je kans van het terrein verwijderd te worden. Let op je buren. Denk om je oren. Heb lol!

Lees de volledige algemene voorwaarden hier.

Op dit moment zijn we aan het bekijken of ook dit jaar weer een camping mogelijk is. Volg onze socials voor meer info over de camping.

Je betaalt voor eten en drinken met muntjes. Deze kun je ter plekke kopen met contact geld of door te pinnen. Hou in gedachten dat sommige kassa’s alleen contact geld aannemen, daarom kun je daar niet pinnen.

Je wilt ons festival bezoeken als lid van de pers? Dat is mogelijk! Stuur graag je verzoek naar Paul van der Bol (Bol@loudnoise.nl). Hij zal checken of er plek beschikbaar is. Wij krijgen veel verzoeken en zullen daarom niet alle verzoeken kunnen goedkeuren.

Als je een meet & greet, een handtekening of zelfs wilt trouwen op het podium vragen wij je om contact te zoeken met de band of hun management. Wij kunnen je hier helaas niet verder mee helpen.

Heb jij kaarten voor 2021 gekocht? Deze kaarten blijven grotendeels geldig voor Dynamo Metalfest 2021.

Ik heb een vrijdag ticket voor 2021

Jij krijgt je geld retour gestort. In 2021 stond vrijdag en zaterdag op het programma. In 2022 staan de dagen zaterdag en zondag gepland.
Ik heb een zaterdag ticket voor 2021
Deze tickets zijn duurder dan de zaterdag tickets voor 2022 Om die reden hebben we besloten om jouw kaartje te upgraden naar een combi ticket. Je hebt dus geluk. Je kunt nu beide dagen genieten.
 
Ik heb een combi ticket voor 2020
Combi tickets 2020 zijn geldig als combi ticket voor 2021

Heb je nog andere vragen? Stuur ons een e-mail via het contactformulier.