Vip package

Beleef Dynamo Metalfest als nooit tevoren met het VIP arrangement! Wil jij ons festival meemaken als een echte prince of darkness of jouw relaties een unieke ervaring bieden? Dan is dit hét pakket voor jou. 


Afgelopen jaar gingen de VIP tickets zo hard dat we besloten hebben uit te breiden met een tweede VIP-deck! Iedereen op het VIP-deck geniet van de grootste bands op de main stage. Vanaf het deck heb je rechtstreeks zicht op de stage met 0% kans op een lange slungel voor je. Ook hoef je geen moshpit of mensenmassa te doorkruisen om bij de bar te komen. Op het VIP deck heb je namelijk je eigen bar zonder ellenlange rijen, hoe mooi is dat?!
Ook bij binnenkomst zul je geen last van rijen hebben aangezien het feest al begint bij een aparte VIP ingang! Dit natuurlijk om te zorgen dat je zo snel mogelijk binnen bent op weg naar het deck en je eerste biertje. Naast een eigen bar en ingang is er ook een eigen toilet waar je lekker de tijd kunt nemen. Het houdt niet op, niet vanzelf want ook is er een tribune waar je nóg beter zicht over het veld hebt. Ook mensen in een rolstoel zijn we niet vergeten, hiervoor zetten wij een ramp neer voor goede toegankelijkheid. Al om al een flinke upgrade voor een mooie prijs denken wij zo! Hieronder zetten we het nog even op een rijtje voor je.


VIP ingang
Uitzicht op de main stage
Eigen bar
Eigen toilet
Tribune met uitzicht op het veld
Toegankelijk voor mindervaliden met ramp
 
Zien we jou ook op het VIP-deck?🤘🏼


Zoek je een VIP arrangement voor een groep/bedrijf? (8 of meer mensen) Stuur ons een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Contact: info@loudnoise.nl